Vi älskar att sätta oss in i nya perspektiv och lära oss nya saker. Det bästa sättet är att umgås med andra! Kunder, samarbetspartners och andra vänner.

 • Matilda Maersk-Möller

  "Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Sticky Beat har hjälpt oss att göra våra webbar till viktiga verktyg i vårt arbete framåt. Sticky Beat visar alltid stor förståelse för vår situation som ideell organisation och deras agila arbetssätt gör att vi alltid hittar fram till lösningar som passar oss. I vårt arbete med Sticky Beat kan vi alltid räkna med snabb respons, tydliga upplägg, kreativa idéer och de är en bra stöttepelare i det digitala landskapet."

  Matilda Maersk-Möller

  Digitala kanaler Stiftelsen Fryshuset

 • Markus Sjöholm

  "I alla relationer så är den ingrediens som får mest betydelse det “lilla extra” eller bättre översatt “passion” för det man gör. Med Sticky Beat så får man en daglig dos av denna ingrediens. SSG jobbar med människan och individen i fokus och i relationen med Sticky så kan man alltid räkna med att man får en ärlig kommunikation, kul samarbete, ett bollplank i världsklass, frön som blir till fullvärdiga tjänster - allt på basis med kärleken till individen. Enastående!"

  Markus Sjöholm

  Tjänsteägare SSG OnSite

 • Jakob Bäckström

  "Värmlandstrafik har det senaste året gjort ett intensivt arbete för att få insikter i vad vi kan göra för att skapa en tryggare och roligare skolbussupplevelse för våra yngsta. Sticky Beat har i sann teamanda tillsammans med Värmlandstrafik arbetat aktivt med att komma närmare eleverna som åker skolbuss för att första vad vi kan göra för att de i ännu större utsträckning ska välja skolbussen med en positiv förväntan. Sticky Beat är proffsighet, erfarenhet, trovärdighet och kunskap– men framför allt står de för ett stort hjärta för att göra livet bättre för värmlänningen."

  Jakob Bäckström

  Värmlandstrafik